Puh.  045-3225622Sähköposti: etunimi.sukunimi(ät)jukolanpilotit.fi | Y-tunnus 0564424-3

Ajankohtaista

Nyt kun korona-viruksen takia maassamme on ryhdytty ennennäkemättömiin toimiin epidemian hillitsemiseksi, Jukolan Pilotit on julkaissut asiaan liittyvät turvallisuustiedotteet 2/2020, 3/2020 ja 3a/2020. Tutustuttehan näihin tiedoitteihin ennen lentojanne nyt korona-aikana.

Tiivistettynä kolme asiaa:

 - Huolehtikaa omien käsienne sekä koneiden hallintalaitteiden ja varsinkin headsettien puhdistamisesta ennen ja jälkeen lennon.

 - Noudattakaa Uudenmaan maakunnan eristyksestä annettuja viranomaismääräyksiä virustartuntojen hillitsemiseksi.

 - KAIKISTA LENNOISTA, JOTKA SUUNTAUTUVAT UUDENMAAN  MAAKUNTARAJAN ULKOPUOLELLE ON TEHTÄVÄ PLAANI LENNONJOHTOON. TÄMÄ TARKOITTAA HYVINKÄÄLLÄ MYÖS LASKUKIERROSLENTÄMISTÄ.

 

Vuoden 2020 julkaistut turvallisuustiedotteet Tiedostoalueella hakemistossa Tiedotteet/2020 Tiedotteet

 

Terveisin

JP:n hallitus

Huom! Maaliskuun kerhoseminaari (tutustuminen Patrian toimintaan Tampereella) siirtyy uuteen ajankohtaan.

Ajankohdaksi oli alunperin ilmoitettu la 14.3.2020, mutta valitettavasti tilaisuus joudutaan siirtämään uuteen ajankohtaan,

joka ilmoitetaan mahdollisimman pian kun se on selvillä.

 

Seuraa nettisivuja ja FB-ryhmän tiedotteita!

Hyvät jäsenet.

Tässä tietoa SMS-koulutuksesta ja sen korvaavasta kokeesta. Huomioithan että koulutus tai sen korvaava koe tulee olla suoritettuna ennen ensimmäistä lentoa vuonna 2020.

Varsinainen koulutuspäivä järjestetään joulukuun puolessa välissä kerhotalolla. Katso tarkempi aika seuraavasta kerhotiedotteesta. Tämän lisäksi pyrimme järjestämään muitakin koulutuspäiviä talven aikana. Lisäkoulutuspäivät saattavat tulla pikaisellakin aikataululla, joten seuraa tarkasti kerhon tiedotusta Facebookissa ja kerhon kotisivuilla.

Koekysymykset on saatu valmiiksi ja kokeita voi alkaa suorittaa. Koe koostuu kymmenestä monivalintakysymyksestä. Läpäisyyn vaaditaan 75% tulos. Kokouksessa päätimme myös että kokeet tulee tehdä valvotusti. Kokeen suoritusta voi tiedustella allekirjoittaneelta tai Ilari Härköseltä. 

 Linkki SMS-käsikirjaan:  pdf Turvallisuusjohtaminen ja turvallisuudenhallintajärjestelmä (SMS) (234 KB)

Maaliskuussa järjestetään seuraavat SMS-järjestelmän koulutukset:

22.3.sunnuntai klo 14, Juha-Pekka Keidasto

Samana päivänä pidetään myös kerhoperehdytys uusille jäsenille eli sunnuntai 22.3. klo 12 alkaen.

Turvallisuusjohtamisen käsikirjasta (SMS) on julkaistu uusi päivitetty versio.

Linkki päivitettyyn SMS-käsikirjaan tässä:  pdf Turvallisuusjohtaminen ja turvallisuudenhallintajärjestelmä (SMS) (234 KB)

Turvallisuusjohtaminen ja turvallisuudenhallintajärjestelmä (sms) -käsikirja on lisätty jäsenalueelle. Käsikirja määrittää kerhon organisaation toiminnan lentoturvallisuuteen vaikuttavissa tilanteissa. Lisäksi käsikirjasta löytyy tietoa raportoinnista.

Alakategoriat